April 22 – ett rikt Universum

När det gäller blommor och allt växande grönt, så är det självklart att ju mer man verkligen älskar dom – desto bättre trivs dom och växer. Om man bara har någorlunda bra yttre förhållanden för just de växterna, så är kärleken avgörande. Ju mer man bryr sig om och tänker och vårdar och umgås med dom, desto kärleksfullare gensvar. Det går inte att bara i bästa fall pytsa till dom lite vatten och sen negligera dom. Allt handlar ju om energier och är ett direkt energiutbyte. En blomma som lämnas ensam för det mesta kan aldrig bli glad – om hon inte bor i Naturen förstås och har överlämnat sig till Moder Jord och omfamnas av henne.

Lite gödslat o rensat i rabatterna – grunden är lagd i trädgårdsjobbet. Sol o värme – kom!

CIMG9776Delar av min inre trädgård – lite har fått flytta ut under skyddsduk – det blir så fort trångt – det mesta växer på för fullt och bryr sig inte om att ”våren är sen”. Men blåsten är värst – för ömtåliga plantor och ömtåliga mänskor.
Det blir ett ständigt ommöblerande av plantorna, så att alla skall få sin plats i de bästa lägena. Som växt- och kattmor måste man ju vara rättvis mot alla sina telningar. Men hängbegonian och hängpelargonen skulle verkligen behöva komma ut i frihet – armarna får inte riktigt plats.

CIMG9779Blommor i 3 dimensioner – inte speciellt grönt ute ännu – men inne…

CIMG9781Änglavakt är alltid närvarande – synligt o osynligt. Det kryllar av osynliga systrar o bröder runt oss – ovanför fysisk Jordform – vibrerande på högre frekvenser… men de kan bara hjälpa till när vi ber om det – de får inte ta över.

CIMG9765Och alla dessa Tete a teter o påskliljor skall ner i jorden bland buskarna sen – mina buskar är snart fullproppade med såna. Vill inte slänga dom – de flesta blommar ju då igen något år till. I år har det verkligen varit ett överflöd på påskliljor och Tete a teter i affärerna. En rikedom när man kunnat överflöda med både såna o tulpaner (som också varit billiga). Universum är rikt – och blir allt rikare – ju mer vi kan ta emot.

CIMG9782Dom här har jag inte sett ännu i år …. så tulpanerna tycks ha en chans … men söta är dom – puss på dom…

rådjurskärlekVacker stilig katt på finpromenad

stilrenOch riktiga solkatter hoppas jag snart på – söt – mjuk – mys

solkatt🙂

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s