April 28 – Isvindar och att vila i Nuet

Begriper inte hur den lömska vädermanipulationen med chemtrails o HAARP skall upphöra, när majoriteten av folket ännu inte har fattat vad som pågår… eller inte låtsas om det, för det är alldeles för jobbigt att ta in. Att de har fixat så Jetströmmarna ändrats, så att kall ishavsluft drar ner över oss i stället för vårvärme. När sydliga vindar är lika kalla eller kallare än nordvindar. Allt detta manipulerande för att USA m fl skall kunna pumpa olja vid Nordpolen och Norge skall pumpa vid Lofoten. Det hela är så sjukt!  Hur länge skall alla makthavare och media hålla masken – de kan ju inte undgå att känna den arktiska kylan …

Ja det blev inget positivt inlägg – men det känns otrevligt att så många ännu förnekar dessa fakta. Att så många ännu går omkring som zombies … att ingen ordentlig folkopponion tycks vara på väg … Om vi inte får sol och värme – då blir ju en massa annat omöjligt. Odlingar och sommaraktiviteter – ja med iskalla fingrar och näsdropp… Och iskalla vindar skadar det som skall blomma.
Ja jag vet att det har en högre mening, men jag har väldigt svårt för kyla.

Men Hästhoven var inte utdöd som jag nästan trodde – den har bara liksom bytt växtplatser. Och blåsipporna är lika underbart blålila som alltid (inga bilder, då jag bestämde att jag bara skulle njuta av dom).

CIMG9797 (2)

CIMG9799Och violerna är lika underbart blå …

CIMG9800

CIMG9803 (2)Men katter är underbart varma – fast ibland känner jag att jag inte kan ”stjäla” mina katters värme, när jag själv är iskall.  Man måste va lite shyst.

adorable

mamma (2)För övrigt känner jag numera den självklara utvecklingsstegen – genom alla liv – genom alla upplevelser i det här livet – familjebildande – och upphörandet av det och  relationer och olika prövningar – en mångfald av experiment som aldrig var menade att ”lyckas” fullt ut, då allt byggde på dualitet i st f enhet med mig själv. Svårt att beskriva med ord, men jag känner nu en trygghet genom insikten att allt är precis som det ska (förutom vädret). Att ingenting kunnat vara eller kan vara annorlunda än det just nu är. En självklarhet att allt är en ständig process – en utveckling. Ingenting har varit fel och ingenting är fel. Det bara rullar på …

Jag kan vila i Nuet.

😉

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s