Maj 5 – ingenting står stilla …och fort går det …

Två dagars festmåltid – Nässelsoppa med ägghack och ostknäcke.Helt oslagbart gott på sitt speciella sätt.  I alla fall något som är sig likt – mitt i all denna förändringsluft…. Ja både luft och medvetande är oigenkännligt – mera både kyligt och med skarpare konturer – intensivare i färg och känsla – och samtidigt virvlande i stark vind, så att ingenting kan liksom stanna upp, så att man kan känna sig ”hemma”. Alltmedan de som håller fast vid det gamla, verkar mala på med samma blinda synsätt och oförmåga att se grundproblemen och från  andra synvinklar än de som de fastnat i…..

Det enda stället jag kan känna mig hemma på är i hjärtat – och hos katterna.

I fjol syntes inte ett enda bi eller humla – men i år verkar de ha återuppstått trots all chemtrailssprayning. Så livet knagglar väl på trots all denna manipulation och oigenkännlighet. Den här Nya världen – den får man verkligen lära sig leva i – som att börja om på nytt och bara acceptera och surrender …. och ta varje ögonblick för sig. Men allting pågår med kosmisk höghastighet – energierna accellererar och snabbas upp – så till slut uppfattar vi väl det som om allt blir stilla … Den här dagen t ex – har jag tyckt att tiden stannat och som om dagen aldrig skulle ta slut. En låång dag med mycket trädgårdsarbete och nya perenner planterade. Flera kära växter överlevde inte vintern, så det var bara att släppa taget om – vem bryr sig …

De första riktiga solarna och solfångarna

CIMG9813 (2)Den kära hyacinten – vårblomman som nästan försvunnit från sin ”riktiga” blomsäsong

CIMG9818 (2)

CIMG9810En Påfågelöga fladdrar soligt omkring

CIMG9822 (2)

CIMG9820Oj – trodde ingen såg mig …

oj trodde ingen såg migFining

sköntModerskärlek …

mamma (3)🙂

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s