Maj 28 – jodå … jag kan också vara förb-d …

Detta vårt trasiga sorgsna skuldtyngda fosterland… Med sorg får jag ännu uppleva att så många individer av den egna befolkningen, ännu gör allt för att försöka svärta ner, ange, försöka åtala, skuldbelägga sitt eget folk och land. Att det härskar en sån otrolig illvilja hos många svenskar. Att så många ännu tror att de är bättre människor än andra om de kan ”sätta dit” någon – bl a på grund av vad någon har sagt! Svenskar har sin fulla rätt till sin egen ilska – i ord – och så länge de inte hotar någon. Den kan inga skenheliga ta ifrån dom. Det är en mänsklig existentiell rätt att uttrycka det man känner!

I dyningarna efter alla upplopp o bränder och allmän förstörelse, tycks många ännu fortsätta sitt hycklerispel … så orent allt detta är – sådan brist på mänsklig äkta värdighet – brist på människovärde. Då de tror att viljan att ”sätta dit” andra inte syns – tror att de kan dölja den illviljan bakom ”jag är minsann god”-attityden. Och de flesta av dom vill gärna stoltsera med att de har ”högre moral” (läs har rätt att döma). Men de som bor skyddat kostar gärna på sig ”en högre moral” – och den är väldigt lätt att   lägga sig till med på avstånd.

Ja vad kan jag ta fram för gott av dagen …. förutom blommorna och katterna förstås – just ingenting faktiskt! Fast större delen av dagen o gårdagen har gått i en frånkoppling från allt det gamla – en mycket ogrundad känsla – som att gå på batteri, utan att kunna landa och all ev ilska var försvunnen (ganska skönt) … men sen var det inte kul att åter igen landa i den gamla sörjan – men det är väl nåt som skall renas och hämtas energi ur. Till det – en nästan total utmattning, orkade nästan inte andas ens och var tvungen att sova en stund – med katten i knät – tung som en sten (inte katten) – nerklubbad/jordad  (händer ofta) … ja denna transformation … att byta paradigm är ingen lätt match.

Jodå jag kan också vara låg och utmattad och trött och förb-d – livet har gett mig många tillfällen till det.

CIMG9995 (2)CIMG9990 (2)

Lite ostyrigt efter kraftigt regn

CIMG9989Men det var fint ljus på förmiddan …

CIMG9988Äkta

rakt påJust det

kattmamma😉

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s