Juni 12 – förnuftsvärlden upplöst – gott är ont och tvärtom

Trots allt vackert runt om så är det inte lätt att njuta av skönheten. För så mycken fulhet och helt absurda tyckanden och beslut av makthavare och andra. De hela verkar t o m värre (nästan) än Georges Orwells 1984 eller Karin Boyes Kallocain – där allt övervakas och alla anger varandra och det som är gott blir ont och tvärtom – det ena absurdare än det andra. En totalt upplöst förnuftsvärld virvlar i det kollektiva – och liksom skymmer det vackra. Det går inte att landa någonstans i skönheten – Naturen. Men då får man ju göra det bästa för att försöka landa hos sig själv. Det är väl det som är meningen just nu.

CIMG0152 (2)

CIMG0148

Men blommorna blommar på med all sin oskuld och skönhet – helt oberoende av det mänskliga kaoset – och det är ju en stor välsignelse…

CIMG0137Salladen utanför är ännu vacker …

CIMG0140Pelargoner är Sverige och sommar

CIMG0133Vilken konstig värld denna övergångsvärld är. Men enl min Ande så gäller det att också förankra alla sina rötter djupt i Moder Jord – och då måste man kunna ta in ”hela skiten” också, utan att ramla omkull och tappa hoppet. Och utan att varken fastna i lorten eller ta in den – bara se den med öppna ögon.

Självklart har Universum gett oss katterna som hjälp att hitta tillbaka till oss själva och vårt hjärta och vår oskuldsfullhet

En vacker och vänlig själ

vacker grå

Jag tycker om dig …

puss (2)Och sova brukar alltid hjälpa – så det rensas ut lite gammalt under natten.
En gosig vän …

sovMjau

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s