Juni 17 – vresrosor skator och protester

Fullt med liv i skyn idag – skator och måsar har pratat, skrattat och tjutit i högan sky – kanske skatungeflygträning …? Fast först var det dom mindre trevliga chemtrailskatorna som flög med bara en minuts mellanrum … var de nu lämnade av sitt bajsande … inte direkt här. Men det är säkert helt perfekt som det ska – just NU. Men det kändes som om något stort var på gång – eller så har nåt stort redan hänt … Och det ständigt växlande vädret gör att det där med utflykter liksom faller mer eller mindre bort. Men det är säkert bra att vara hemma – hos sig själv.

Och många ”gubbar” börjar prata om miljön, fast det handlar ännu mest om klimathotet finns eller inte – men man får väl se det som bra att dom pratar om miljön – på något sätt. Att det rör på sig – i alla lagren. Men oj så de ännu rör sig helt i det maskulina tänkandet – tänker i pengar, tillväxt och rädsla för att förlora sina gamla liv, statusnivåer och problemformuleringsagenda (långt ord). De behöver komma från huvudets styrning ner/in till sitt hjärta.

Alla verkar i alla fall debattera om förändring – av något slag.

Och på många ställen runt Planeten reser sig folket tydligt och säger stopp! I Turkiet t ex händer stora saker – trots ett motstånd med mycket tårgas och annat neg.  – så går miljoner mänskor ut och trotsar överheten. Men i Sverige verkar inte alla olika besvikna grupper kunna ena sig och gå ut och säga stopp… om bara alla kunde inse att bakom hela skiten ligger de som sitter på pengarna. De styr regeringar och allt – utan pengar – ingen makt. Förstås – så sker alltihop först inom oss!!! – men för de som ännu håller på, på det geopolitiska planet – skulle det ju vara bättre att fokusera på ”fienden” bakom allt…. det skulle va lättare att enas då.

Petunia CIMG0186 (2)

Solen skuggorna och det gröna är lika vackert som blommorna – perfekt harmoni

CIMG0191

Fuchsia CIMG0201

Dom här ödetomtsrosorna luktar underbart – men otoroligt ”vresiga” – hör säkert till släktet vresrosor..

CIMG0215CIMG0214Söt liten – närvarande

ohOch överallt i Världen blir djuren vänner med varandra – de visar verkligen vägen
Så gulligt och vackert

katt och koDom här två är såå otroligt goa …

🙂

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s