Juli 14 – Livet uppgraderas – ingen kommer undan

Så skönt igen med en dag ”då inte alla måste sitta ute” – då alla inte måste sprida sina energier hej vilt omkring sig, utan det blir lite mera kontroll och fokus på sitt eget. Annars är spelet ännu så att – när det är sommar ”måste” man liksom tala om för hela världen att man ”lever” och ”njuter” och man måste visa att ”man inte är ensam, utan har vänner och släkt som också vill tala om ”hur levande de är”. Att leva betyder ännu att höras i omvärlden. Talar man inte högt och har ”vänner” – så finns man kanske inte. Få har hittat sin egen integritet. Och alkoholen tas ännu till hjälp för att ”höras” – fast egentligen hör ju ingen på vad man verkligen säger när alla dricker alkohol! Det blir ett krig om att ta plats med sina egna energier bara.

Min kompakta multi garden – på min frukostsida – den som är mest invaderad av grannenergier … men de få stunder då det plötsligt är alldeles tyst och rökfritt .. är underbara – då är allt detta inre och yttre arbete ännu värt vartenda andetag.

CIMG0111

CIMG0114Jag har nu ett gudomligt överflöd på vackra blommor – och bilder … svårt att välja …  rosor är alltid rosor

CIMG0119

CIMG0121

CIMG0074

CIMG0146Idag var det mulet men de gula liljorna börjar slå ut

CIMG0183Och också skogen var solig och vacker igår – men inte är det samma njutningsenergier som förr – både naturens och min mottagning är annorlunda – upphöjd i frekvens … får se vad det blir av det … hela Planeten har höjt och höjer ju sina frekvenser – allt vibrerar snabbare och ljusare så den gamla jordbundna njutningen upplöses. (Kan inte tänka mig att t ex alkoholen längre ger samma njutning – den går ju emot själva Livets uppgradering och utveckling) – själv är jag åratals borta från sån lägre njutning och bedövning.

CIMG0157

CIMG0171Så söt

så söt (2)Kärlek …

så sött (2)

********** Läs gärna också min andra blogg Gunilla Solaras Blog – länk till höger
Ett solmulet mjau 😉

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Juli 14 – Livet uppgraderas – ingen kommer undan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s