September 27 – den enkla vardagen är livets guld

Känns ganska nollställt – gammalt dör bort och kroppen blir kall – men ändock med en frid och tillit. Vet att det bara är tillfälligt. Bortkoppling av omvärldens tyckanden och göranden blir till allt mera frihet och därmed expansion. Fastän man är mitt ibland och hör och ser andra – så kopplas det egna värderandet och ev motstånd bort – börjar tycka om Nuet – som det är. Men tänk vad skönt att vi har våra årstider – inte skulle vi uppskatta våren om vi inte först haft vinter t ex. Känner att det är såå perfekt med årstiderna och att vädret ändras – att man gör olika saker – det skulle bli väldigt enformigt med bara sommar t ex. Och vår och sommar kommer alltid igen och sen sköna höstar och vintrar för begrundan och tända ljus eller klä på sig och promenera – oavsett väder… Koka kräm baka paj och annat bak – den där enkla vardagen är guld värd. Om och om igen – och går man på odödlighetens väg – så blir ju NUET det enda som gäller. Allt är fullkomligt perfekt och Allt ordnar sig  – bara man tagit kontroll över sitt eget negativa tankemönster – släpper taget om det och ÄR NÄRVARANDE I NUET. (Men det ordnar sig alltid ändå – på ena eller andra sättet, då Själen drivs mot upplysning och bästa möjliga val för lycka och utveckling). Men ju mer medveten man är, desto lättare blir allting. Och det blir nya upptäckter i Nuet – och expansion av allt som är Livet.

Dom här är så fina – som stora björnar – men kolugna

CIMG0276 (2)Jag älskar verkligen dom här fåren – skulle nog vilja ha såna och några höns i mitt framtida liv – MEN – när jag tänker lite djupare, så skulle jag då bli tvungen att ibland avsluta deras liv, när det blir något fel på dom och det tror jag inte att jag klarar av. Och får får visst lamm varje år … men då måste dom ju ha tillgång till en hanne – undrar dock om de skulle bli sjuka på nåt sätt om de inte reproducerar sig … för katten – det är ju nya tider nu. Så att fråga ”experter” är ju ganska meningslöst – de går ju bara på gammal inlärning. Men det ordnar sig… Längtar till närheten med djuren – en helt ny väg som jag inte prövat.

Den här sorten är såå vackra

CIMG0081Plommonpaj är förstås jättegott – mindre syrligt än äppelpaj. Tyvärr lite väl mycket syrlighet i allt skördande just nu – alla äpplen med äppelkräm och äppelsockerkaka och alla tomater – kan bli lite för mycket … och sen kaffet … ja livet är gott men man får vara lite balanserad

CIMG0327Synnerligen blandad kompott … livet är rikt

CIMG0323Aldrig utan en katt eller flera

oj (2)Kärleken flödar

2Och så min senaste video – från ännu en magisk vandring med Orber Ljusvarelser som sällskap – eller kanske var det speglingen av Solens tvilling som visades för mig – allting är möjligt – Universum – alla Universa öppnar sig – det är bara att ge upp alla begränsande tankar som hållit oss i små boxar och slaveri. Alla parallella verkligheter är lika verkliga som den vi mestadels fokuserar på. Alla riken – Naturriken – Devariken – Naturandar och andra galaktiska systrar och bröder – är verkliga. Ligger bara på olika frekvenser – så det är bara om man öppnar sig och kan ta in dom olika frekvenserna, som man förstår deras verklighet. När man expanderar sitt medvetande.


🙂 😉 🙂

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s