Oktober 10 – allt flyter ihop och blir ETT

En mulen dag med lätt regn – men jag saknar varken sommarn eller våren – det är vackert – men lite melankoliskt. Allt löses upp på hösten – blir till en klarare bild av hur allting egentligen är – ETT – Energier på en massa olika frekvenser som dansar i samspel med varandra. Yttre strukturer som verkat hålla allt uppe smälter ner – trädens stammar finns förstås kvar som påminner om att det bara är viloperiod. Hög tid eller högtid för mera reflexion.

Och hela den gamla Världen smälter ner och omvandlas via Jorden – till något helt nytt –   i samspel med det Gudomliga Högre – Moder/Fader Gud skapar och skapar – nya upplevelser för mänskligheten och för Sig Själv.

De som inte medvetet vaknat upp har nog inte förstått att vi genomgår en gigantisk evolution just nu – tar quantsprång – i warp fart – bara på några år…

Men det rör sig och rörs om på alla områden i Världen, samhället och hos individen – även om det för oss uppvaknade knappast märks på utsidan, så omvandlas hela vår inre existens och en helt ny Värld skapas inifrån och ut. En helt ny Planet faktiskt!

CIMG0424

CIMG0440

CIMG0433.

CIMG0466 (2)Den kära grannkatten som är svår att motstå – kelig och förväntar sig färskmat vid varje besök – fast lika go om hon inte får nåt ..

CIMG0472Allt smälter ihop – gränserna upplöses … blir mjukare och mindre utåtriktat – det mesta blir mera inåtriktat … hämtar ny näring …

CIMG9702

CIMG0335

I full tillit

precis därSom sagt – i full tillit …

sova (2)… Höst …

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s