November 16 – Änglarna är ju med oss

Ja – kaos är det nya normala – allt skall skakas om och släppas lös från sina plattformar. Och alla möjliga världar kommer samman. Själv har jag botaniserat en del i min gamla hembygd och barndom via Fb. Så fint att ha kontakt med mänskor som fortfarande bor kvar. Och tänk att – människor som jag som barn o ung inte hade något intresse av – p gr a att det inre programmet sökte efter andra kopplingar – (våra energier liksom matchade inte då) Tänk att jag nu kan känna både kärlek och nyfikenhet på både mänskor o händelser som jag inte kände till.

Barndomen integreras med alla andra världar – och all inre släktröra (för det finns ännu mycket gammalt i det inre som man har svårt att släppa taget om) och det blir till ett nästan oavbrutet städande och sorterande och kastande – och info från alla Galaktiska vänner och Ärkeänglar vart vi är på väg – och allt där emellan.  MULTIDIMENSIONELLT till max.

Och så sägs det åter igen va en SuperPortal den 23-25 nov …

Skogen är alltid mer eller mindre grön och harmonisk på alla vis. Och ju mer avskalad årstids-natur – desto mera upptäcker man skönheten inunder och bakom. Nya färgskiftningar kontraster och harmonier. 

CIMG9855

CIMG9854Och den nya verkligheten där solstrålarna blir till det mångfacetterade livet – med regnbågstrålar. En ny Sol – en Ny Värld.

CIMG9866Och fånga Månen – som visst blir full på Söndag

CIMG9876Dags för extrapyntat hem igen – den barnsliga känslan av Julen är ju bara fint att man  kan hitta medan hösten pågår. Själva Julen är dock mer eller mindre förstörd av allt mish mash. (I affären t ex – när jag med mitt inre barn vill botanisera bland julsaker, så översköljs man av kraftig machoröst i reklamhögtalaren – ”köp köp” – samma röst som säljer senaste våldsvideon, hjullastare, bilar och annat … – en ren våldtäkt på sinnet…) Och så pågår det ”där ute” – en ren förstörelse av allt fint – ännu… Men hemma kan man ju skapa sin egen värld.

CIMG9878Men Änglarna är ju med oss …  i många olika former

ojojOch visar vägen …

long day🙂

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s