Januari 2 – Hjärtevärmare

Nog synes hela Planeten blivit omvandlad – för de som ser alla tecknen. De flesta har antagit en försonande ton i allt de uttrycker. Sen finns det fickor där mörkret ännu härjar, men majoriteten av Mänskligheten är nu inställda på en Ny Värld -på förändring – börjar agera utifrån sina Hjärtan. Det planetäriska Krutet är på väg att lösas upp. Explosion – klyvning – separation har ingen underliggande stödjande energi mera. Och var och en väljer ju var man sätter sitt fokus. Väljer man att se allt det positiva – så ökar det i accellererande hastighet. (även om nyårsaftonen ännu exploderade av gammalt mörker). Men det kvarvarande destruktiva har ju funktionen att väcka det som ännu finns kvar inom. Let go Let go!

Att det är Kristus-energier – Kristusmedvetandet som stigit ner i stor skala till Planeten, inser alla som är öppna för det. Ju mer erkännande av det, desto mjukare blir det i hjärtat – men alla gör så gott de kan undan för undan.

Djupt inåtgående – mot Självet gäller ännu – så det har inte blivit mycket fotande för min del.

CIMG0151Min stolta Amaryllis – Dom o Hyacinterna hjälper till att både ha kontakten med det växande Livet och Skönheten. Vi har ju fullt med blommor året runt – så visst är vi välsignade.

CIMG0146

CIMG0148”Fjuttan”- även nu kallad Lillan eller Nillan … har tagit över Mimmis o Missans sovplats … men de hade redan flyttat på sina sovställen. Den här mörka intensivt omvandlande tiden verkar katterna tillbringa i andra riken – sovandes i den här verkligheten. Så det är mest den här nya lilla varelsen som inte har så mycket att varken vara rädd för eller behöva transformera. Hon är otroligt mjuk.

CIMG0149En annan hjärtevärmare

ojKatterna visar Vägen

kattguide🙂

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s