Februari 12 – att landa i sig Själv

Till slut blir man obönhörligt ledd (kärleksfullt) – till att vara i sitt eget Vara – även när det inte känns fullkomligt på något sätt. När man landar ner i sig själv och utesluter alla slags tankar – kan det kännas väldigt tomt och konstigt. Den tomhet som blir när hela vår personlighet är borta – då kan man känna det som om man nästan inte finns. Man blir ett ingenting och det blir väldigt tråkigt. När man väl först kommer hem på riktigt i sig själv – bortom allt det som hållit en uppe i den Gamla Världen är det som sagt först som om man inte längre riktigt finns. Men man måste våga landa i detta ingenting – detta avskalade. (Det är lätt att bara vara när man känner lycka – då uppstår ren Bliss).

Men att vara i sig själv utan någon utåtriktad tanke- eller känslokoppling till yttervärlden – där finns den riktiga människans essans. Inga roller – inga värderanden varken av sig själv, andra eller situationer. Inne i kroppen – i hjärtat och inte i huvudet … Man måste ha den botten med sig om man skall stiga uppåt.
Jag övar nu en hel del på det varat …

Blommor och blommor – det är så mörkt och mulet så det är lite svårt att få skärpa på bilderna. Så solfattigt vi har det. Men Solen jobbar väl på för fullt bakom kulisserna. Och grönt är det på marken. Får se om det gröna helt överlever den här vintern … ganska ovanligt tror jag. Snödropparna visar små gröna knoppar … men inte ens katterna vill va ute…

CIMG0356 (2)Vintervår

CIMG0349

CIMG0344

CIMG0362

CIMG0373Fjuttan har hittat värmekällan – fläkten på datorn. Och vill helst lägga sig över tangenterna. Måste bli lite bestämd där så att inte datorn kokar över när det blir täppt. Men det är inte lätt, när hon liksom jag söker extra värme. Och när hon kommer in o hoppar upp skakar hon av sig vatten och jord på mig o datorn – för att sen putsa sig. En mycket renlig katt men annat blir mindre rent …

CIMG0335Gosisar

mmMera gos

nära (2)😉

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s