Mars 23 – knörvla mattorna eller sova …

Idag har varit en fin dag – i motsats till gårdagen som var en verklig ”the hanged man-day” (upponer – surrender) – utan någon som helst vilja eller mening och en enorm trötthet … Men numera kan man aldrig veta hur man mår nästa dag, så man kan inte planera något – utan blir verkligen tvungen att följa sitt eget inre Flöde. Och säger det stopp så får man följa det och sova eller bara vara … Ingen som helst gammaldags kontroll gäller mera. Men man kan ha den ”kontrollen” att man numera vet att man klarar alla känslolägen. Och att man vet när det är extra viktigt att ”vara förälder” till sig själv och stanna helt hos sig själv och känna det som behöver kännas.

CIMG0534Tänk att nästan 2 dm snö smälte på ett dygn – helt fantastiskt. Nya tider verkligen. Ängeln i fönstret är fortfarande vacker … vilken underbar glaskonstnär som gav mig den för många år sedan, då vi hade stånden bredvid varann på Inre Harmoni-mässan …

CIMG0537Tulpanerna är verkligen vårens underbara gåva av förhoppning – och påskliljorna doftar så gott inomhus 🙂

CIMG0542CIMG0546De älskade katterna verkar nu mer eller mindre dominera oss kattmänniskor (”Free Spirit-människor”) 😉 För de visar verkligen vägen och deras ”mission” är bl a att avbryta det mesta vi gör och ”vara i vägen”, för att vi skall vara totalt i Nuet och inte vara beroende av att ”nu måste jag göra det här och göra det färdigt”. Dom lär oss total flexibilitet – flöde – Inga gamla maskulin-dominans-mönster som bara har målet som fokus.
I spinn – liv – både när de sover och är vakna 🙂 -åtminstone de som är relativt unga. De lite äldre har sin värdighet men vill ändå bestämma en hel del. Men plötsligt kan t ex min lite äldre Mimmi rusa runt och knörvla mattorna  … innan hon går o gömmer sig igen i klädkammaren …

adorable (2)

adorableSöt vacker o klok … 🙂

åh

******* Läs gärna min andra blogg – länk uppe till höger
🙂 🙂 🙂

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s