April 30 – nya quantumhopp – nya känslolägen

Nuläget känns mer eller mindre som om jag flyttat till en annan Värld – en kärleksfull men ännu lite kall Värld. Samtidigt fullt närvarande i den till synes gamla Världen. Men då jag inte längre har någon direkt koppling till den gamla omvärlden – så blir det ju lite konstigt. (Alltid nya limbolägen – fast var och en på ett nytt sätt – med nya känslor). Men jag vet ju att det är precis som det skall vara – just nu. Min Ande komfirmerade att jag gjort ett stort hopp – genom att lyckas skära av alla störningar mm.

Och andra Högre källor säger att vi nu måste ta allting försiktigt – balansera – inte rusa iväg – då vi får nästan omedelbar manifestation – både det goda och det mindre goda. Så det gäller t ex att inte vara för ivrig med uteplanteringar. Inte för ivrig att ”leka sommar”. Då det då ofta blir ett stort utåtriktande och görande – när det i stället nu behövs en massa inåtlyssnande.

Några vackra bilder – medan jag väntar på min inre och yttre värme … Och Förgätmigejens tid är underbar och som tur är kan man ju plocka in dom – när det nu är kallt ute.

Förgätmigej CIMG0741

CIMG0739Inne och ute flyter ihop … blir till ETT

CIMG0740

CIMG0744

Förgätmigej CIMG0745 (3)Kärt

love (2)Och skönt att krypa ner i värmen …

natti😉

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Detta inlägg publicerades i Foton och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar