Maj 11 – djupt nerifrån leran och inifrån hjärtat

Nog är det ganska mirakulöst att kunna hålla andan – Anden uppe i allt detta gråkalla blöta väder. Men det är tack vare kontakten inåt som det fungerar. När det är så många mulna dagar i streck skulle man i det gamla paradigmet trott att det var dags för ‘domedagen’. Men vi överlever tack vare Anden och Nåden och det trots allt pulserande Livet.

Den Store Anden gör allt för att väcka oss – väcka alla besvikelser och sorger – och söka inåt. Och har man ögonen öppna så ser man att det händer mycket positivt invävt bland allt det gamla. Solcellsenergin t ex brer ut sig över planeten – (där det nu finns sol åtminstone). Och mängder av grupper som samlar sig för någon slags förändring. Långt bortom alla dessa som ser sig som ”viktiga ledare”.Många är vakna och vill skapa en bättre Värld just på den uppvaknandenivå de befinner sig. Men där Ljuset träder fram, framträder också dess motsats allt tydligare. Mycket fanatiskt försvar av det gamla paradigmet – vänsterhjärnorna för en hård men hopplös kamp för att behålla sin gamla dominans. Allt känns liksom nermalt för att hämta kraft ur leran… Mänskligheten reser sig – djupt underifrån – från leran bildar de nya rotsystem.

CIMG0806 (2)Mulet blött och vackert och lerigt efter bredbandsgubbarna. Längtar efter att få se tulpanerna öppna sig mot Solen … Men växer gör det – även utan synlig Sol.

CIMG0800Förgätmigejen väver tillsammans allt och den unga grannkatten Tussan har vågat ut – precis som jag – i det gråkalla vädret.

CIMG0813Men jag får göra det mysigt inne -mycket värmeljus går det åt och det egna elementet står på för fullt. Tänker inte lida (frysa) – tänka på elräkningen – om det går att ta kontrollen. Min Ande vill att jag skall vara snäll mot mig själv.

CIMG0826CIMG0822 (2)Fikastunden är ‘helig’.

CIMG0819

Den här gör mig glad … så söt – lite undrande …

box

Snart sovdags …

natti (2)🙂

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s