Augusti 16 – byta ut det gamla

Tänk att min gamla trotjänare – dammsugarn – sen troligen 47 år tillbaka – nu är överlämnad åt transformation till något helt annat. Även om den nya verkar lite krånglig, så skall jag nog bli vän med den – annars får jag väl köpa ännu en till. Och vilken finess att också ha köpt en handdammsugare – en bra uppfinning faktiskt. Och ny stereo och snart också nytt strykjärn. Det tar ett tag innan man riktigt tycker det är dags att slänga – när det gamla fungerar ganska hyggligt. Kaffekokarn är säkert 25-30 år – men den funkar ju … Men när man väl börjat så känns det ändå helt rätt att byta ut det gamla.

CIMG0381Nämnde i mitt förra inlägg att rönnbären gav lite vemodskänsla och samtidigt visade på en ny fas – en mera stilla . Men insåg också att för alla som ännu är kvar i slaveriet, så betyder väl denna fas i stället tillbaka till stressen o jäktet. De har ännu inte insett att det finns ett betydligt lugnare tempo – bortom indelning arbete/semester. Där bakom allt det som de kallar liv – existerar och pulserar ett mycket mer levande liv – en harmoni – en balans – en kontakt med hjärtat – med själva Livspulsen.
I semestertiden härskar ännu kollektivets stress -på upplevelser -på ”måste njuta” – måste hinna med mycket – måste träffa alla dom och den o den – måste ‘vila’ – måste ”få ut mesta möjliga” av tiden – måste ”leva” dvs höras att man ”lever”- allt som stoppats undan under resten av året måste uuut… osv osv. Allt detta ligger ännu i kollektivet och är svårt att värja sig emot för alla känsliga och uppvaknade.

Så i augusti blir det äntligen lite mera fritt ”i luften” – det kollektiva medvetandet.

CIMG0371

CIMG0393

CIMG0378En del av min multifamilj

CIMG0400

CIMG0392Mimmi just uppstigen/nedstigen från sin tron (kudde ovanpå bildäcken i klädkammarn) – spanar försiktigt om kusten är klar för en liten vända … hon gör inga stora vändor precis…

CIMG0396Den här lilla rumpan är underbar 🙂

så söt (4)Så sött 

ursöt

🙂

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s