Augusti 20 – ett gigantiskt skepp håller på att vända

Tänk att det härskar så otroligt motsatta energier och livssituationer på Jorden just nu. Det allra svartaste mörker med halshuggningar , död och förföljelser – och samtidigt en massa kärleksfulla mellanhavanden mellan mänskor. Men ju större och mera Ljus o kärlek som växer fram och som laddas ner från Högre källor, desto mer desperata blir alla de som motsätter sig Ljuset och kärleken. Så det är helt i sin ordning.
– Så som Ljusgruppen Abraham säger – det enda ni kan göra är att fokusera på ert eget välmående. Ingen av er har den möjligheten att få den o den makthavaren eller den EU eller FN-församlingen att göra som ni vill och inte heller kan ni förändra terroristers inre program – den enda ni kan förändra är er själva. Den enda ni har någon slags kontroll över. Så det ni kan tillföra Världen är ert eget välmående och därmed minska det negativa kollektiva medvetandet.

Det som sker är som alltid människors undermedvetna program som spelas ut ”på den yttre planhalvan”. Vilket gigantiskt Skepp vi håller på att vända!

Bara den som fokuserar på yttre händelser och andra människors göranden, känner sig maktlös – blir till offer. Och ALLT vecklas ut helt enligt Planen. Den här omprogrammeringen får man verkligen öva på och nöta in – och Surrender surrender surrender om igen. Och inre soldater och makthavare löses upp – liksom inre offer – och hos mig synes nu mera inre män som börjar förstå och be om ursäkt mm.

CIMG0411 (2)

CIMG0409

CIMG0418

CIMG0420Vad tittar du på – relaxar ser du väl   😉

vilaStor ömhet

så sött (3)🙂

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s