Oktober 5 – en gigantisk skördetid

Visst är hösten en gigantisk skördetid! I vårt land och på stora delar av planeten så är ju hösten helt överflödande av skönhet och skörd av alla de slag. Den är dock inte alltid jämt fördelad. Men det går ju utmärkt att köpa skörden i affärerna. Men många har överflöd som förfaras … och det skall väl vara en spegling av hur det ännu står till i det inre inom människorna. Vissa har överflöd som de inte orkar med – och andra saknar och får betala för frukterna. I framtiden måste det ju bli mera utjämnat – så att alla har – odlar – det dom behöver. För att få/ha för mycket skörd t ex, kan ju bli väldigt stressande – man orkar inte ta hand om den. Och man kan inte äta hur mycket morötter eller äpplen som helst osv…. Men det är klart – grönsaker kan ju också bara få va vackra och till prydnad….

Skördefunderingar ….

Men nog lever vi i det materiella överflödets tid … så till den grad att man kan önska sig åter – att det bara fanns ett par sorters äpplen – en sorts mjölk – ev filmjölk (men inga av alla dessa olika smaker och mishmashblandningar) – två sorters tandkräm osv. Och förstås skall alla produkter bara vara äkta och ren vara. – Så mycket enklare livet skulle vara – så avstressande på flera sätt. Så mycket billigare allt skulle bli – nu letar de flesta efter nya smak-kickar hela tiden och ett enormt slöseri på resurser och så mycket konstigheter som inte är mat ens. Jaja………. Jag blir mätt bara jag skriver om det.
Allt det där drar bort människan från kontakten med sig själv och sin äkta och naturliga smakkänsla.

Precis som de som har överflöd av pengar (enl det gamla systemet) – de kan inte köpa sig mera lycka – de kan inte äta sig mer än mätta – de famlar oftast ”där ute” efter allt flera kickar – som inte längre kan ge dom något.

Men vackert är det i alla fall…
Jag behöver inte ens gå hemifrån för att ha fullt med skönhetsintryck från naturen.
Och ett överflöd på vackra höstbilder har jag … det skiftar ju färg för varje dag nu …

CIMG0694 (2)

CIMG0723 (2)

CIMG0721 (2)

CIMG0725Som bokmärken  🙂

CIMG0726 (2)CIMG0723 (3)Och speglingarna lyser upp

CIMG0698En liten Juvel 🙂

liten juvelCan I have some privacy please ….!

toakatt🙂

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s