December 10 – mer grädde och Ljus

Ju mörkare ute – desto mera Ljus kan man tända. Visst är den här tiden både Mörkrets och Ljusets tid. Inget kan vara utan dess motsats – det är det som är själva Livsupplevelsen på Jorden. Men i fortsättningen innebär inte mera Ljus, att dess motsats blir allt mörkare. Nej det gäller bara nu i denna Tid då hela sk*en skall väckas upp. Sen kommer motsatserna att bestå av mera ljus kontra mycket mera ljus.

Samtidigt i mitt inre så ”samsas” olika slags bestialitet med varandra – uppsprättade hundar och kvinnor – vars vilseledande riktning får rikochettartade följder – dvs det som den ena parten gör mot någon får han/hon snabbt tillbaka. Alltmedan känslorna för sådan bestialitet neutraliseras – man känner knappast något. För bortom /ovanför den tudelande programmeringen gör det inte längre ont. Mörkret blir neutraliserat och känns inte längre. Splittringen upphör – laddningen upplöses – den ena aspekten styr inte längre över den andra. Men inte vet jag hur mycket sånt jag ev har kvar att neutralisera … — Därför ser det ännu ut så i yttervärlden – för att massor med mänskor ännu håller på och ”sprättar upp sig själva” inom.

Nu hinner det i bästa fall bli en aning ljust ute – innan det blir mörkt igen. Men vi är ju så vana här uppe i Norr. Vi klarar av precis Allt. Och det stormar i vädret och i samhällsbyggnaden – som löses upp. Hela systemet måste ju lösas upp… T o m rättsväsendets datorer var ju bortkopplade ett tag ? och då tänker åtminstone jag på hur hela detta rättssystem måste lösas upp. Alla jordiska lagar måste ju förr – ev senare lösas upp, då de inte längre har någon funktion. För uppvaknade och självstyrda mänskor har ju det regelverket till största delen mist sin verkan av strypsnara och yttre styrning. Var och en har ju sin egen rättsinstans inombords. Och är man försonad inom – så är man fri – fri såsom fågeln – nästan …

Fjuttan vill vara som fåglarna och hon lyckas nästan … ingen gren är för högt upp eller för tunn – att också se från ovan är alltid berikande och befriande

CIMG1063

Fjuttan

Och här sitter en kompis – alternativt skrovmål – men talgoxarna är rätt skärpta och vana vid att det finns katter …

CIMG1065Lite röd fägring

CIMG1068Lite blått

CIMG1073Och lilla sovrumsgranen

CIMG1070Hej underbara söting 🙂

hej (3)Det står att det skall va mycket mer grädde i kringlorna, matte …!

mer mjölkSovdags

sovdags🙂

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s