Januari 1 – ut med rädslan

Häromkvällen fick jag lite intressant bekräftelse – på att jag och yttre auktoriteter nu är jämställda – liksom vänner. Först knackar det på mitt fönster i mörkret (bor på nedre botten) och där står en polis! – som vill bli insläppt i den låsta porten. Jag är helt neutral och tar det som den naturligaste sak i världen … Bryr mig inte om vad de har för ärende i porten … Två mycket vänliga poliser. Sen ringer Radiotjänst (har ingen tv) och en vänlig dam frågar förstås – och svarar ”Ja då får jag bara önska dig en fortsatt trevlig kväll då!” säger hon. Häpp!

Men samma natt hade jag det nattliga besöket utanför av en utsvulten räv – som jag skrev om i andra bloggen – som lyfte fram min rädsla och oro för katterna. Så det var en dag av mycket rening.

Och nyårskvällen o natten lyfte jag upp hela hologrammet enl min Ande. Har i många år känt en stor rädsla för alla raketer och smällare. Men alla kyrkklockor landet runt fick mig att både förtvivlat undra varför jag är på den här planeten nu, med all denna hänsynslöshet – och samtidigt känna Guds mäktighet bakom allt – så att jag kunde lyftas upp ur den förtvivlade rädslan (både för mig själv o katterna – som sprang o gömde sig alla tre – i linneskåp o under säng och annat.)

Men så här vacker var himlen nyligen – inlindande allt i ett rosa ljus – visst är vår Skapelse rent magisk ibland

CIMG1156

CIMG1153

CIMG1137

CIMG1144

Lite magi i buskarna

CIMG1158Lite rädd …

så ...

skyddadHoppas kunna skratta åt det hela snart igen …

skratt😉

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s