Mars 17 – full integrering – Ande och Kropp

Idag känns det ganska bra – Livet finns kvar – även om jag ännu är svag och trött – och Nuet är det enda som gäller. Antar att alla går igenom djup rening, på olika nivåer –  inför alla kosmiska konstellationer med Equinoxen (Vårdagjämningen) och en massa andra ovanliga planetära händelser.. Själv inser jag att jag troligen kopplades bort nästan totalt från den gamla Griden (den k9lbaserade) – det gamla paradigmet. För att i st kopplas in på den högre kristallina Griden. Det totalt nya paradigmet – där man har full kontakt med sitt LjusJag och låter LjusJaget styra..

När gamla tankemönster, som byggt upp de gamla musklerna klipps av, så måste det ju bli så. Och nya kärleksfulla muskler måste byggas upp – fast utan stor ansträngning. Alla dessa tvång som vi levt med och som gett oss slavmuskler – ”måste – måste hinna – måste göra som ”man ska” – tävla – jämföra – tvinga” osv. Usch — eller egentligen försoning med det program vi gått med på att spela i många tusen år. Lätthet, Enkelhet  och Närvaro i Nuet – full kontakt med sig Själv och sin kropp. Anden skall fullständigt inta kroppen. Full integration. LjusJag och Kropp i ETT. Den Nya Människan.

Missans favoritställe när Solen lyser

CIMG1413Den underbara färgen

CIMG1428Mimmi slickar sig – efter lite gnag på vetegräset – som är såå nyttigt, men smakar gräs…

CIMG1435Vårglädje

CIMG1421I morgonsolen blir det extra fint 🙂

CIMG1430

CIMG1438

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mars 17 – full integrering – Ande och Kropp

  1. annamyrin skriver:

    Härliga vår bilder du har lagt upp, bilden på Missan är extra vacker med det gultonaíng. Ja, Missan och Mimmi är så söta, katter är så underbara. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s