Maj 6 – inre Ufo-sightings

Hade inre Ufo-sightings igår natt – Först såg jag en liknande molnformation som jag såg i den yttre verkligheten häromdan – men denna var ett pussande mellan en kärleksfull mor/kvinna — och en lejonunge ❤ Sen kom Ufot och de laddade ner något till Jorden – sen sög de upp en massa pillerburkar/skolmediciner/låtsasbot från Jorden. En vägledning om hur dessa konstlade mediciner nu inte längre kan fortsätta användas som förut.

Jag antar att läkare nu skriver ut allt mindre sånt – att de sakta tynar bort och att människor börjar helas genom att börja lyssna på sig själva. Det där andra har ju varit mer eller mindre en förgiftning av kroppen – ett hinder för verklig bot. En avstängning av den information som sjukdomen haft med sig. Kanske börjar då dessa gamla giftmediciner att helt enkelt bli verkningslösa eller mera tydligt giftiga … men det var en hoppingivande vision ❤ Tack galactiska vänner!

Och nu kommer den tid jag verkligen sett fram emot – att få frossa i Förgätmigej 🙂
Och nästan alla blommor doftar underbart – var och en på sitt sätt. Blåa Hyacinter har sin doft – de vita luktar så gott på ett annat sätt. Förgätmigejen luktar gott och så gör också Pärlhyacinten. Påskliljan och Pingstliljan har sina egna sköna dofter. Och Pensén har sin och Petunian har sin och ja … dofterna fortsätter säkert hela sommaren …

CIMG1700Nu äntligen kommer mina tulpaner – underbara ❤

CIMG1720En riktig Solfångare 🙂

CIMG1722Luktar svagt men gott

CIMG1729

CIMG1728En somrig katt 🙂

blomkatt (2)Även valpen är ju söt ❤

hund o katt

CIMG1706🙂

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s