Augusti 6 – allting är personligt

Tycker numera att rosa och orange är jättesnyggt ihop – sånt som nästan var ”förbjudet” i det gamla paradigmet. Och gärna tillsammans med vinrött. Och trädgårdsodling blir ju till något högst personligt. Det blir ju precis så som individens själsliga tillstånd är. Vissa är ännu inne i slavprogrammet – och skulle inte ”våga” blanda o göra annat än vad ”experterna” påtalat.
Hos den ena personen doftar en viss rossort – hos en annan har samma ros ingen doft alls. Vissa ger råd om att plantera rosor med ympstället djupt ner – andra råder att plantera stället uppe vid ytan – och båda varianterna kan ge underbart stora och friska rosor.

Vissa säger att Rosorna blir långa o taniga för att vi klipper ner för mycket – medan andra säger att vi måste klippa ner och bort ordentligt – och båda kan ge riklig växt o blomning osv. Så till verkligheten hör att allt alltid blir en spegling – en förlängning av individens inre.

Jag tycker mig se att män har större lycka med t ex rosodling. Det kan bero på – att de inte är lika känsliga som många kvinnor. Män har ofta mera självtillit och då behövs inga uppväckande krafter i form av besvikelse (med odling). Medan kvinnor har mera sorg o besvikelse inom – och då måste besvikelser skapas ”därute” – för att väcka upp och helas. (Lite högre förklaringsmodell).

Mer än 3 liter bär på en buske – planterad i fjol – det tackar jag för. Blev saft och nån burk sylt .

CIMG2953

Jättelejongapet är ju lite speciellt …

CIMG3009

CIMG3013

Kalmar

Vackert kvällsljus

CIMG3015Och i solen – de mäktiga mättade färgerna kommer inte riktigt fram  genom kameran … De stora vinröda Lejongapen är så fina tillsammans med oranga Rosen

CIMG3022Flora Danican ser hittills inte likadan ut som förra året – då var Hon mera aprikos och rosa och gul … får se om Hon ändrar sig ….

CIMG3002Dagliljan fångar Solen o blir till strålkastare …

CIMG3033Och Kalmarrosen fortsätter att vara söt ❤

CIMG3032~~~

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s