Augusti 7 – tack för en sommarklänningsdag

Vissa dagar är mer översvämmade av skönhetsintryck än andra ❤

Och dagen var så pass så jag kunde ta på mig en sommarklänning – inte dåligt 🙂 Man blir allt mer och mer tacksam – för ‘vad som helst’ ❤ — Det är väl det som är den större meningen med Livet ❤

Och allt är ju relativt – många glädjs åt rosbuskar fulla med 100-tals rosor – jag är glad för de enstaka rosor som tar sig fram i min trånga trädgård. (Tack dock för min överdådiga Flamentanz klätterros . som nu gjort sitt.) Och samtidigt är ju det stora nöjet att ha något att sträva mot – en stor trädgård där jag kan börja gräva mina rosgropar osv. Det är ju inte att ha allting färdigt o fixat och sen ”bara ta det lugnt”. Nej att se saker växa fram i lugn takt, så man hinner reflektera och smälta alla intryck och alla nya plattformar man kommit till, både i medvetandet och det yttre.

Man har det man har och ÄR det man ÄR – kan inte vara något annat. Har man inte det ena, så har man något annat – som många andra inte har osv…

Och Lions Gate är det nu – alla dagar runt den 8-8-2015(8). Mycket djurenergier skall integreras inom och utom. Det djuriska skall förenas med det mera ”änglalika” – alchemi. Så djuriska inre upplevelser är helt i sin ordning….

Många Liljor väntar på sitt fulla framträdande – just nu bara de sväller och sväller – som om storleken ännu inte är  tillräcklig 🙂 De vet sin verkliga potential.

CIMG3036 (2)CIMG3037 CIMG3043CIMG3048CIMG3044Och Flora Danican  är ännu mestadels orange … men det är ju fint det också. Är glad för de 3 knoppar rådjuren sparade.

CIMG3041”Jag tycker om dig” ❤

Jag tycker om digRelaxa är mycket viktigt om man är katt – möjligen stretcha lite på tårna … 🙂

relax

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s