Januari 7 – Hon var så söt …

Kallt – är det – men har jag ‘överlevt’ -18 och årets bilbesiktning, så skall jag nog klara resten också. Bara en liten anmärkning (benämnd enkel) på min lilla gamla blå pärla ❤ Hon var så söt, när Hon stod där upphissad inne på bilprovningen ❤ Jag kände stor ömhet för Henne. ❤ Och Hon Är som Hon Är. Får ladda Hennes batteri ganska ofta, för jag gör bara korta utflykter varje gång …

Nätterna rullar på genom alla möjliga parallella världar och lite besök från Kosmos (inom) – massor med olika vackra ljus och signaler på himlen – och det var skönt att nu äntligen kunde alla runt mig också se dom! De kommer ännu oftast bäst till oss när vi sover, för då är en massa hinder – rädslor bortkopplade. Vi är då i högre dimensioner och då kan de lättare visa sig för oss.

Nu är det kallt för de små liven – de proppar i sig massor med mat – ja det går verkligen åt …skogaholmslimpor med olja på, solrosfrön (skalade) hampfrön, nötter, talgbollar … de äter dagen lång … mest kommer koltrastarna till mig – och det är ju fint att försäkra sig om – att det blir skönsång sen till vår-sommaren – i de få träd som finns kvar runt om ….

Hej du lilla …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mimmi gör en liten spaningsrunda i kylan – men verkar vara helt färdig med jagandet ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mycket skönare att spana inomhus nu – det är såå mysigt varmt över elementen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inifrån ÄR det vackert 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skönt att bara blunda och ta det alldeles lugnt …

skön grå
Och en liten undrande söting – så mjuk … ❤

ny (3)

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar