Mars 5 – att bli fri och komma Hem

Ett helt gäng mörka dagar – som om någon hängt för en grå blöt dimfilt – medan Solen sägs ta emot en massa Högre Solenergi och smälta ihop med Centralsolen och annat, bakom kulisserna. Vi kramas nu ur (squising känns mera beskrivande) en massa gammalt mörker. Så att vi nästan ibland undrar om vi verkligen lever. Och däremellan små Bliss-stunder. Vi får nu lära oss att ta oss igenom och framåt – helt oberoende av vad som händer. Som jag beskrev i inlägget i min andra blogghur Barnet springer barbent rakt genom gräs och brännässlor, utan att egentligen bry sig – det är bara att ta sig igenom.
https://gunillasolara.wordpress.com/2016/02/24/vi-tar-oss-igenom-allt/
Långt från vår oskuldsfulla förhoppning att allt skulle bli paradisiskt ganska snart – när jag och andra vaknade upp för snart 30 år sedan. (Många gamla Själar har varit uppvaknade länge och renat – och fortsätter rensa i sig själva och har berett vägen för andra som kommer efter. Det är så det är planerat.) Ändock skulle jag verkligen inte vilja ha något av denna utveckling – rening ogjord. Att få komma hem till sig själv är en gudomlig väg och allt innerligare blir Livet. Att frigöra sig från allt utanför sig Själv är verkligen ‘a och o’. Sen får allsköns tokigheter rulla på därute – såsom det bara måste – tills det är färdigrensat

Men i skarven mellan julmys och lusten att få börja gräva i Jorden och komma nära naturen – får besvikelserna, mörkret och frusenheten verkligen plats att visa upp sig…. Det är ibland oerhört jobbigt att invänta resten av världens uppvaknande  … när man ingenstans har att fly ….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Missan fick precis syn på gula rosetten … 🙂 Så glad att jag har mina två Änglar ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Missan väntar lika mycket på våren – men tar ändock många turer ut i den blöta mulna kylan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du och jag …  ❤ ❤

håll hårt
Mamma bara vilar ögonen lite … ❤

mamma 11

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s