Mars 15 – Djurvärlden har haft möte

Lite bilder hur det är meningen att vi skall ha det – i Den Nya Världen – när det mesta är renat och upplyft 🙂 Även om vi inte direkt behöver tuppar som ställer sig högt ovanför och gal – men han har ju också haft sin uppgift ❤

Enl min inre vägledning så har Djurvärlden haft möte på högre plan i helgen ❤ Alla varelser har sitt jobb att göra för att stiga uppåt och bli fria, lätta och kärleksfulla. och de skall ju också försonas med varandra – vilket sker dagligen – det vimlar av kärlek mellan olika djurarter på nätet ❤
Och från igår den 14:e och 7 dagar framåt så har vi extra energistrålar som hjälper oss att rena och balansera våra chakran.
Den 14:e var det baschakrat – det röda och sen uppåt…. chakra1Och vi är rekommenderade att gärna meditera 10 min och fokusera på varje chakra. Och det gör inget om man kommer in liksom mitt i dessa 7 dagar – för energierna finns ändå tillgängliga. Idag den 15:e är det alltså nästa chakra – navelchakrat – det  oranga….

Att det jobbades med basen – det djupaste ankaret i jorden – igår, blev jag varse inatt. Flera sekvenser med ormar – och min gamla kära gråa Majakatt (som inte finns längre) – hon sov omslingrad med en ganska stor grå orm …

Det är så otroligt stort det som sker nu – och det mesta sker ‘bakom kulisserna’ – på våra inre och högre plan – så att det sen kan manifesteras i det yttre.

Och idag 15:e 16:e o 17:e är det igen dags för healing via Braco — 5 min varje timme mellan kl 17 och 23 ❤ Nog är det väl en förunderlig och mirakulös tid vi befinner oss i — när man bortser från allt det gamla dramat som fortfarande kommer till ytan och för att  helas… Oändlig Kärlek existerar samtidigt med det djupaste mörker.
http://braco-tv.me/livestream.jsp#

Livet utanför ‘pinnen’… 🙂

Fru Höna är bara för söt … ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Underbara tulpaner 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så skönt att bli pu(t)ssad ❤

2 (19)
🙂 ❤ 🙂

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s