Oktober 23 – med öppna inre o yttre ögon

Så mulet och regnande – det skall då vara speglingen av det inre i kollektivet. De flesta blir mer eller mindre tvingade att ”bara vara” och gå inåt. Helt perfekt och i sin ordning. Tänk vad trist och jobbigt det skulle vara om det ständigt var sol o varmt. Vi skulle inte uppskatta det ena om inte det andra fanns. Om vi inte hade den mörka o kalla årstiden, skulle vi ju inte ha någon glädje av att tända levande ljus. Att få – tillåta sig att vila i mörkret, utan krav på prestation eller görande – allt sådant är viktigt – inåt o utåt – göra o vara stilla – i ett ständigt flöde …

Själv så tränas jag nu ”att möta världen och livet med helt öppna ögon” – som min Ande säger. För oss som i många år dragits undan det gamla Spelet för att hela oss själva – så är det nu tid att åter igen ‘våga’ ut – för det enda vi nu kan möta – är bara oss själva, dvs vara fullt medvetna om att det vi möter är våra egna känslor inför omvärlden. Omvärlden kan inte längre dominera oss. 
För andra kan det vara precis tvärtom – tid att dra sig undan och lyssna på sig själv.

Och de som har kontakt med kosmos och energierna vittnar om att det är ständiga nedladdningar och vågor av plasma, fotoner, kristallina energier osv – allt med olika energisammansättningar avsedda att rena, omvandla och tillföra nytt ❤ Vi, Jorden och hela Universum (o alla Universa) är inne i en gigantisk omvandling och uppstigning ❤
Det är mäktigt … ❤

Höstastrar är verkligen fint till höstens lövverk. Minns inte precis vilken variant det här är – nyplanterad och hoppas den och 2 andra kommer igen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ljusslingan blir extra vacker i lövverket. Jag är tidig i år – brukar inte sätta upp ljusen förrän till Allhelgonahelgen – men då jag nu lever bortom Tiden, så är det viktigt att få ljus när det är som mörkast. Man gör precis som man vill (när det gäller allt som inte går ut över andra) .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

William Shakespeare orkar nog inte riktigt slå ut – det är ju just nu väldigt dåligt med Solsken …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Så gudomligt vackert med alla löv – här med div. rådjursstopp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Och inne är ljus- o mystiden inne ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bland alla hundratals kattbilder är det vissa som jag bara vill se igen o igen ❤

boxkatt
Trygghet i en upplöst värld  … ❤

ah

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s