November 18 – även saker får ett nytt liv

Vädret nu gör att – åtminstone jag – lever lite varannandagsliv – solen skiner och många ärenden skall göras – sen ösregnar det och jag vill knappt gå ut med soporna. Men liten utegran är fixad …

I samhället o världen håller dom på och ojar sig överallt – känns ganska absurt att man kan delta i illusionen på sånt ‘blodigt’ allvar. Att man fortfarande tror att någon annan styr över en … Hur kan så många sitta så otroligt fast – utan att verka kunna öppna sig för sitt eget ansvar i  det hela … Själv var jag genast ganska öppen – för en 30 år sedan – för att kunna se att det finns en annan verklighet … Men jag vet ju att alla utvecklas – även om det inte direkt syns. Men ju mer man är inne i slavhjulet, desto mindre tid ges till att lyssna på sanningen inom. Många behöver tvärstopp för att börja lyssna.

Ett mångfacetterat nöje man kan göra på de mulna kalla dagarna, är att gå på loppis – men jag föredrar att kalla det second hand – för det finns ju så många fina både gamla och ibland nya ting, som känns som betydligt värdefullare än allt nytt krimskrams. En enkel ljusstake – men så fin … Och massor med människor – av alla folkslag kan man se – och massor med fynd verkar dom hitta – korgarna är fulla. Och det är väl jättebra det – att saker kommer till användning – får en ny chans till liv….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Koppar är ju fortfarande ingen trendvara – men blir så fint – och bara roligt att putsa. Känns som en förankring i allt som dock har varit vackert även i den gamla världen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Liten kanna ger plats för Lejongapen, som inte ger upp – trots alla minusgrader o snö som varit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och alla metallgrejor blir så fina när man putsar dom – passar så bra den här årstiden tycker jag.
Och ljus och slingor är ett måste

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag är det riktigt sovväder

godnatt
Jag sitter här

jag-sitter-har

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s