April 11 – kvällen och inre mannen

Nu är det ett stort överflöd på små underbara blommor överallt – blått och lila är den här tidens färg. Förutom Tussilagon förstås och Påskliljorna har inte riktigt kommit … men underbara penséer är Guds gåva i tidig vår.

Scillan lyser som blå ädelstenar bland buskar och i rabatter – Violerna svärmar överallt och bjuder på sin underbara doft hela tiden.

Och sen kom även jag ut i Naturen och tog del av Blåsippans himmelska blålila skönhet (även om just den lila nyansen är svår att få med på foton)

Och Talgoxen sjunger nästan dygnet runt … är så glad över Solen och Naturen som vaknar 🙂 Den lovsjunger Livet – sånt som även jag kan göra ibland.

… Men av 90 planterade tulpaner i höstas, verkar det bara bli blad … så Förgätmigejen får väl glänsa i överflöd i stället  – och några hyacinter. Men det ordnar sig – nån mening med det också …

Sallad mm är sått – och det brukar ju fungera.

Min lilla kära bil är äntligen tvättad och lyser nu lika klart som Scillorna.

Men jag undrar så vart min inre man tar vägen på kvällen, då jag inte får någon lust att göra något alls … all motivation liksom bortblåst – en stol t ex väntar på att bli målad lila … – alltid nån mening, men trist och tomt.

Och grannens ungkatt Tusse (egentligen Tussan för det är en tjej, men de trodde det var en kille först) – försöker nu med list och envishet att ev flytta in – är nästan omöjlig att få ut – gömmer sig överallt – men NEJ! Men hon och Missan leker fint utanför och det är ju bra.

Så är Livet bland blommor och katter – när man inte längre är fångad eller med i det gamla Spelet — underbart ibland – tomt ibland – i väntan på att det inre skall bli ännu mera harmoniskt och livsvilligt – ständig process.

CIMG1527 (2)

Lila krokus o blå scilla är en underbar kombination … ingen bild tyvärr

CIMG1530

CIMG1532

CIMG1538

CIMG1540Små små blommor trivs ihop

CIMG1551Svårt att välja Blåsippsbild – alla är lika underbara ❤
Klicka på bilderna om du vill se större bild …

CIMG1569 (2)CIMG1569 (3)

CIMG1568CIMG1560CIMG1568 (2)❤ 🙂 ❤

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s